Hírek

Május 16-án jön a fekete-fehér Logan

Amikor elkezdték promotálni a Logan című filmet, James Mangold rendező és Hugh Jackman fekete-fehér képeket publikált – nem csoda, hogy foglalkoztatta a kérdés a nézőket, vajon fekete-fehér lesz-e a film. Természetesen nem az lett, de most a hardcore rajongók május 16-án mégis megnézhetik ebben a formában is kedvencüket.

A rendező azokra a kérdésekre, mindez hogy fog megvalósulni, elég ködösen felelt. Annyit tudunk, hogy nem egy tévéadásról van szó, illetve hogy komoly munkát fektettek egy ütős fekete-fehér verzió megalkotásába, arról viszont Mangold nem beszélt, hogy csupán az amerikaiaknak lenne elérhető ez a változat. Éppen ezért a Comingsoon.net szerzői arra gyanakszanak, talán a Blu-ray, a DVD és a Digital HD kiadásokhoz lehet köze a dolognak. Mi mindenesetre nagyon reménykedünk, hogy nekünk is lesz módunk megnézni ezt a csemegét!

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. [email protected]

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A sorozatok lényege, hogy nincs meghatározott végük… Ezzel vitatkoznánk!

A 2010-es évektől folyamatosan nő a televíziós és streaming sorozatok száma, köztük pedig az előre meghatározott véggel rendelkező egyévados szériák, vagyis a minisorozatok is egyre nagyobb hangsúlyt kapnak. Nem tudod mi a különbség antológia-, mini- és limitált széria között? Akkor ez a te videód!

A VLOGtekercs stábja ebben a hónapban a minisorozatok formai jegyeit és történelmét járja körbe. Számos ismert és kevésbé ismert sorozatpéldával azokra a kérdésekre kerestük a választ, hogy miért éri meg a nézőnek minisorozatot nézni és milyen előnyei származhatnak az alkotónak a minisorozat formátumból.

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor

Vágó: Énekes Gábor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya