Hírek

Május 16-án jön a fekete-fehér Logan

Amikor elkezdték promotálni a Logan című filmet, James Mangold rendező és Hugh Jackman fekete-fehér képeket publikált – nem csoda, hogy foglalkoztatta a kérdés a nézőket, vajon fekete-fehér lesz-e a film. Természetesen nem az lett, de most a hardcore rajongók május 16-án mégis megnézhetik ebben a formában is kedvencüket.

A rendező azokra a kérdésekre, mindez hogy fog megvalósulni, elég ködösen felelt. Annyit tudunk, hogy nem egy tévéadásról van szó, illetve hogy komoly munkát fektettek egy ütős fekete-fehér verzió megalkotásába, arról viszont Mangold nem beszélt, hogy csupán az amerikaiaknak lenne elérhető ez a változat. Éppen ezért a Comingsoon.net szerzői arra gyanakszanak, talán a Blu-ray, a DVD és a Digital HD kiadásokhoz lehet köze a dolognak. Mi mindenesetre nagyon reménykedünk, hogy nekünk is lesz módunk megnézni ezt a csemegét!

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com