Hírek

Május 16-án jön a fekete-fehér Logan

Amikor elkezdték promotálni a Logan című filmet, James Mangold rendező és Hugh Jackman fekete-fehér képeket publikált – nem csoda, hogy foglalkoztatta a kérdés a nézőket, vajon fekete-fehér lesz-e a film. Természetesen nem az lett, de most a hardcore rajongók május 16-án mégis megnézhetik ebben a formában is kedvencüket.

A rendező azokra a kérdésekre, mindez hogy fog megvalósulni, elég ködösen felelt. Annyit tudunk, hogy nem egy tévéadásról van szó, illetve hogy komoly munkát fektettek egy ütős fekete-fehér verzió megalkotásába, arról viszont Mangold nem beszélt, hogy csupán az amerikaiaknak lenne elérhető ez a változat. Éppen ezért a Comingsoon.net szerzői arra gyanakszanak, talán a Blu-ray, a DVD és a Digital HD kiadásokhoz lehet köze a dolognak. Mi mindenesetre nagyon reménykedünk, hogy nekünk is lesz módunk megnézni ezt a csemegét!

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. kataorsolya@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..