Hírek

Fekete komédiával készül a Halott vagy alkotója

Sikert sikerre halmoz Liz Feldman? Legalább is mindenképpen megpróbálja! A Netflix nagy sikerű Halott vagy sorozatának alkotója újabb projektet kapott a streaming óriástól: készülőben a No Good Deed.

Új sorozat érkezik a Halott vagy (Dead To Me) és Az élet csajos oldala (2 Broke Girls) alkotójától. Liz Feldman ismét a humorosan groteszk fele fordul;

a No Good Deed egy három családról szóló fekete komédia lesz, akik ugyanazt a spanyol villát nézték ki maguknak.

A versengés persze irreális méreteket ölt majd, a hőn áhított ház pedig természetesen nem hozza el a várt boldogságot, sőt. A projekt ismét a Netflix égisze alatt készül el, és az író-komikus Feldman szerint saját pandémiás élményei ihlették a történetet. Ahogy ő fogalmaz a Collider hírében: „A No Good Deedet a sok-sok hosszú éjszakám inspirálta a járvány elején, amikor mániákusan ingatlant kerestem a Zillow (amerikai ingatlanos weboldal, szerk.) oldalán, hogy kiszabaduljak a házamból.”

A főszereplő három család az elmondása szerint a megváltást várja az új spanyol otthontól, mintha egy új ház minden problémájukat meg tudná oldani. És meg is van az első epizód rendezője! Az a Silver Tree hozza majd el nekünk a sorozat nyitányát, aki korábban a Halott vagy kapcsán már dolgozott együtt Feldmannal. Mi több, olyan tévés alkotások részeit is rendezte már, mint a Te, a Shameless – Szégyentelenek vagy A légikísérő.

Egyelőre se szereplőkről, se premierdátumról nem tudni, de Christina Applegate és Linda Cardellini után – akiktől egyébként idén ősszel búcsúzunk majd el – garantált, hogy az új sorozat is nagy nevekkel érkezik.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com