Hírek

Alakul a Fekete Özvegy film szereplőgárdája

Most már biztos, hogy önálló filmet kap Scarlett Johansson Fekete Özvegye, ráadásul elég nagy nevek csatlakoztak a stábhoz.

Fekete Özvegy filmről évekig szóltak a találgatások, míg végül tavaly év elején elkezdett körvonalazódni a projekt. Akkor Jac Schaeffer neve merült fel mint forgatókönyvíró, ám egy jó darabig ezután semmiféle információ nem érkezett a produkcióról.

Az egyéves stagnálást végül megtörte a bejelentés, hogy a fantasztikus fiatal színésznő, Florence Pugh (The Little Drummer Girl) csatlakozik a szereplőgárdához. Most pedig úgy tűnik, beindultak a dolgok, mivel még két név felkerült a listára: a Hellboyból és a Stranger Thingsből ismert David Harbour és Rachel Weisz, aki legutóbb A kedvencben mutatta meg, milyen elképesztően tehetséges.

Collider szerint szereződés még nincs, „de minden abban az irányba halad mindkét fél részéről.” 

A két színész karakteréről még természetesen semmit nem lehet tudni, ahogy a film sztorijáról sem. Annyi bizonyos, hogy valamiféle kémes thriller lesz, és továbbra is Jac Schaeffer írja a forgatókönyvet. Őt egyébként időközben a Vízió és Skarlát boszorkány főszereplésével készülő sorozat felügyeletével is megbízták, ami a Disney+ streaming platformon debütál majd.

Hozzá csatlakozik még Ned Benson, aki Schaefferhez hasonlóan szintén inkább a romantikus filmek műfajában szerzett jártasságot. A Fekete Özvegyet Cate Shortland rendezi majd, aki viszont ismerősen mozog a thriller zsánerének világában, tekintve, hogy Lore című filmje a náci Németországban játszódik.

A film forgatása, úgy néz ki, júniusban kezdődik Londonban, így várható, hogy hamarosan még több hír érkezik a produkcióról. Az biztos, hogy ezzel a szereplőgárdával egyelőre bizakodhatunk, és remélhetőleg a végeredmény láttán sem csalódottan távozunk a moziból.

 

Rakita Vivien

Rakita Vivien

Rakita Vivien az ELTE Bölcsészkarán végzett film szakon. Kedvence a midcult, illetve a történelmi és gengszterfilmek, valamint sorozatok széles skálája. 2017 óta tagja a Filmtekercs csapatának.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés