Hírek

Alakul a Fekete Özvegy film szereplőgárdája

Most már biztos, hogy önálló filmet kap Scarlett Johansson Fekete Özvegye, ráadásul elég nagy nevek csatlakoztak a stábhoz.

Fekete Özvegy filmről évekig szóltak a találgatások, míg végül tavaly év elején elkezdett körvonalazódni a projekt. Akkor Jac Schaeffer neve merült fel mint forgatókönyvíró, ám egy jó darabig ezután semmiféle információ nem érkezett a produkcióról.

Az egyéves stagnálást végül megtörte a bejelentés, hogy a fantasztikus fiatal színésznő, Florence Pugh (The Little Drummer Girl) csatlakozik a szereplőgárdához. Most pedig úgy tűnik, beindultak a dolgok, mivel még két név felkerült a listára: a Hellboyból és a Stranger Thingsből ismert David Harbour és Rachel Weisz, aki legutóbb A kedvencben mutatta meg, milyen elképesztően tehetséges.

Collider szerint szereződés még nincs, „de minden abban az irányba halad mindkét fél részéről.” 

A két színész karakteréről még természetesen semmit nem lehet tudni, ahogy a film sztorijáról sem. Annyi bizonyos, hogy valamiféle kémes thriller lesz, és továbbra is Jac Schaeffer írja a forgatókönyvet. Őt egyébként időközben a Vízió és Skarlát boszorkány főszereplésével készülő sorozat felügyeletével is megbízták, ami a Disney+ streaming platformon debütál majd.

Hozzá csatlakozik még Ned Benson, aki Schaefferhez hasonlóan szintén inkább a romantikus filmek műfajában szerzett jártasságot. A Fekete Özvegyet Cate Shortland rendezi majd, aki viszont ismerősen mozog a thriller zsánerének világában, tekintve, hogy Lore című filmje a náci Németországban játszódik.

A film forgatása, úgy néz ki, júniusban kezdődik Londonban, így várható, hogy hamarosan még több hír érkezik a produkcióról. Az biztos, hogy ezzel a szereplőgárdával egyelőre bizakodhatunk, és remélhetőleg a végeredmény láttán sem csalódottan távozunk a moziból.

 

Rakita Vivien

Rakita Vivien

Rakita Vivien az ELTE Bölcsészkarán végzett film szakon. Kedvence a midcult, illetve a történelmi és gengszterfilmek, valamint sorozatok széles skálája. 2017 óta tagja a Filmtekercs csapatának.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya