Hírek

Fél éven belül érkezik A mackó második évadja

Az FX sikersorozata, az itthon a Disney+-on látható A mackó nyár elején tér vissza, 8 helyett 10 epizóddal.

A mackó Carmen Berzattót (Jeremy Allen White), egy fiatal, a fine dining világából érkező szakácsot követ, aki egy családi tragédia után hazatér Chicagóba, hogy a családi szendvicsezőt vezesse. Carmytól távol áll ez a világ, meg kell küzdenie a kisvállalkozás lélekölő mindennapjaival, az erős akaratú konyhai személyzettel és a feszült családi kapcsolatokkal, miközben a bátyja öngyilkosságának súlyát is cipeli.

A sorozat alkotója, Christopher Storer egyelőre szűkszavú maradt azzal kapcsolatban, hogy mit várhatnak a rajongók a sorozat második évadjától – idézi a Deadline. „Tudom, hogy ez úgy hangzik, mintha kikerülném a kérdést, de részben azért akartam elkészíteni a sorozatot, mert egészségtelen mértékben megszállottja lettem az időnek, ami szorongást keltett bennem” – osztotta meg. „És ennek a nyomásnak nincs jobb helyszíne, mint egy étterem.”

„A 2. évadban azt fogjátok látni, ahogy a főszereplők felépítenek egy éttermet. Azt hiszik, hogy egészséges helyzetből indulnak, mint sok más vállalkozás, de ugyanannyi problémával és fejfájással találkoznak minden nap. Ezért különböző módon kell viselkedniük. Bizonyos szempontból visszafejlődnek, de remélhetőleg végül újra összefognak, hogy egy nagyon konkrét időpontra megnyissák ezt a helyet.”

A sorozat sztárja, White nemrég Golden Globe-ot kapott (a legjobb színész vígjátéksorozatban kategóriában) Carmy alakításáért. A mackót mi is nagyon szerettük.

A második évad pontos premierdátumát még nem hozták nyilvánosságra, csak az tudható, hogy nyár elején számíthatunk rá.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu főszerkesztője.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com