Hírek

Félbeszakadt George Clooney és Julia Roberts romkomjának forgatása

Fotó: Tony Barson

Az ausztráliai covid helyzet miatt leállt a már csak két heti felvételre váró Ticket to Paradise forgatása. George Clooney és Julia Roberts visszautaztak az Egyesült Államokba.

Az Universal égisze alatt készülő romantikus komédia, a Ticket to Paradise szinte a véghajrában szakadt meg, amikor az omikron variáns ausztráliai fellobbanásával párhuzamosan leállították a Queensland állambeli forgatást. A Ticket to Paradise munkálatai tavaly indultak, és most – mindösszesen két héttel a vége előtt – legalább három hónapra biztosan leállnak. 

Ol Parker, a Mamma Mia! Sose hagyjuk abba rendezőjének filmje két barátnő története. Wren Butler (Billie Lourd) legjobb barátnőjével, Lilyvel (Kaitlyn Dever) Balira (a valóságban Whitsunday szigeteken) utaznak. Amikor Lily hirtelen úgy dönt, hogy feleségül megy egy helyi lakoshoz, elvált szülei megpróbálják megakadályozni, hogy lányuk ugyanazt a hibát kövesse el, amit ők 25 évvel ezelőtt. Itt jön képbe az Ocean’s-filmek és a Pénzes cápa után már igazán összeszokottan játszó Clooney és Roberts: a elvált középkorú pár igyekszik megakadályozni, hogy lányuk hülyeséget csináljon – a nagy családi perpatvarban pedig természetes jól összegabalyodnak megint.

A Ticket to Paradise premierje eredetileg 2022 szeptember 30-án lett volna, de a stúdió korábban már október 21-ére csúsztatta – nagy kérdés, hogy a leállás miatt vajon látjuk-e idén még a filmet.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com