Hírek

Felemelően szép a Michael J. Foxról szóló dokumentumfilm előzetese

Egy bő hónappal a premiere előtt belenézhetünk a Still: A Michael J. Fox Movie című dokumentumfilmbe, amelyben a színész karrierjéről, valamint a Parkinson-kórral való küzdelméről mesél nekünk. Íme az előzetes!

A Vissza a jövőbe trilógia ikonikus színésze, Michael J. Fox korának legnagyobb sztárjai közé tartozott. A fiatal A-listás művészt azonban 29 éves korában Parkinson-kórral diagnosztizálták. De ez nem állította meg abban, hogy tovább építse karrierjét és hódoljon a szenvedélyének, a filmezésnek.

A Still: A Michael J. Fox Movie személyes interjúval, archív felvételekkel, film- és sorozatbevágásokkal, valamint korabeli képekkel mutatja be a kiváló színész útját.

A 61 éves, magát örök optimistaként leíró Fox közel 80 alkotásban tűnt fel. A Grammy-, Emmy- és Golden Globe-díjas színész olyan filmekben és sorozatokban alkotott maradandót, mint a korábban említett Vissza a jövőbe, a Családi kötelékek, a Kerge város vagy A férjem védelmében.

A friss dokumentumfilm végigveszi karrierjének nagy állomásait, miközben persze a magánéletének alakulását is asztalra teszi. A rendezői székben Davis Guggenheim ül, míg a kamera másik oldalán a mindig pozitív, kitartó és felemelően erős Michael J. Fox foglal helyet, aki őszintén vezeti be a nézőt az életébe.

A Still: A Michael J. Fox Movie idén debütált a Sundance Filmfesztiválon, ahol kedvező értékelést és szakmai reakciókat kapott. A filmre pedig már nekünk sem kell sokat várnunk: a Fox életét, munkásságát és eszméletlen kitartását körbejáró darab május 12-én kerül az Apple TV kínálatába.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com