Hírek

Felszabadult szórakozásnak ígérkezik a Men In Black: International – előzetes!

A Men In Black: International Londonba költözteti ügynökeit, akiket ezúttal Chris Hemsworth és Tessa Thompson alakítanak.

A Sony hosszú várakozás után rebootolta (spinoffként folytatta) a Will Smith és Tommy Lee Jones által népszerűvé vált, három részt megért sci-fi-vígjátékot, amelyben most M ügynök (Tessa Thompson) és H ügynök (Chris Hemsworth) ered a Londonban tanyázó űrlények nyomába, hogy megelőzzenek egy globális katasztrófát. Az ügynököket Emma Thompson és Liam Neeson karaktere segíti. Az executive producerek között Steven Spielberg is feltűnik.

A Men In Black: Internationalhoz rögtön két, részben eltérő előzetes is érkezett, amelyek alapján Az olasz melót és a Straight Outta Comptont is jegyző F. Gary Gray rendezése vicces, akciódús és stílusos szórakozásnak tűnik. A két főhős között jól működik a buddy-szál (nem tűnik erőltetett húzásnak, hogy a páros egyik tagja most nő), a kütyük pedig ugyanolyan eltúlzottak és mókásak, mint az eddigi filmekben.

A Men In Black: International 2019 júniusától látható a mozikban.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu főszerkesztője.
gyongyosililla@filmtekercs.hu