Hírek

Feltűnik-e Walter és Jesse a Better Call Saul utolsó évadjában? Az alkotó válaszol

Better-Call-Saul-Breaking-Bad-Bryan-Cranston-Aaron-Paul

A két azonos világban játszódó sorozat kreátorai sokat sejtető választ adtak arra a kérdésre, hogy számíthatunk-e Bryan Cranston és Aaron Paul feltűnésére a Better Call Saul utolsó évadjában.

A Variety riportere szegezte a kérdést Vince Gilligan és Peter Gould kreátoroknak: feltűnik-e Walt és Jesse a Better Call Saul záróévadjában? A széria a Breaking Bad (Totál szívás) spin-offja, így a rajongókat évek óta foglalkoztatja a gondolat, hogy Bryan Cranston és Aaron Paul is esetleg felbukkanhat a Saul köré épülő sorozatban. A két filmkészítő nem adott konkrét választ, de végül annyit mondtak,

„rohadt nagy szégyen lenne”, ha Cranston és Paul nem szerepelne a Better Call Saul zárlatában. „Nemde?”

Gilligan azt is hozzátette, „itt és most hallottátok először”.

A Better Call Saul a hatodik évaddal ér véget. A Bob Odenkirk főszereplésével készülő sorozat utolsó felvonásának első részét április 18-án láthatja az amerikai közönség. Bár a történet a Breaking Bad előtt játszódik, a két idősík lassan összeér. Gould szerint, „ha valaha megtörténik, ez az a pont, mikor a két sorozat érintkezik”. Természetesen az sem zárható ki, hogy Cranston és Paul cameózik az évadban, de nem a már megismert karakterek bőrében. Bízunk benne, hogy az alkotók nem ezt a semmilyen megoldást választják, ha szeretnének kedveskedni a nézőknek.

A megszámlálhatatlanul sok Emmy-t nyerő Breaking Bad sztárjai a sorozat után játszódó El Camino című filmben már egyszer újra találkoztak. A film története szerint Jesse-nek sikerült megszöknie fogvatartóitól, így találkozott újra Walterral.

A spin-off sorozat már eddig is számos Breaking Bad karaktert „használt”. Giancarlo Esposito és Jonathan Banks is szerepel az előzménytörténetben, de számos más színész visszatérhetett szerepeihez, néhányan pedig cameóztak. A sorozatban szerepel Bob Odenkirk mellett Rhea Seehorn, Tony Dalton, Patrick Fabian és Michael Mando is.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com