Hírek

Fényes jövőt jósolnak a Tűzgyűrű: Lázadásnak

Meg fogja verni a Tűzgyűrű: Lázadás a bemutatója hetében az észak-amerikai mozipiacot másfél hónapja uraló Fekete párducot a Variety című filmes szaklap szerint.

Az új óriásrobotos-óriásszörnyes produkció 3700 vásznon startol, és az első hétvégi bevételt 20 és 30 millió dollár közé lövi be a Variety. Ez elmarad az 5 évvel ezelőtti első rész 37 milliójától, de nem kell csüggedni, nyugtat meg a lap, mert szakértők szerint a Tűzgyűrű: Lázadás hosszú távon nagy sikerre van ítélve. Az első Tűzgyűrűt kezdetben fanyalgás fogadta, ami elcsitult, amikor 411 millió dolláros összbevételt ért el. Ebből csak Kínában 111 milliót fizettek a nézők pénztárakban, ami 11 millióval több, mint az észak-amerikai bevétel. És ez még akkor volt, mielőtt a kínai mozipiac felrobbant volna, azóta még nagyobb érdeklődés kíséri a hollywoodi produkciókat. Ezt az érdeklődést az amerikai stúdiók is táplálják: a Tűzgyűrű: Lázadásban a fontosabb szereplők egy része ázsiai, élükön két kínai szupersztárral, és sokat elárul, hogy az emberiséget végül az egyik kínai hősnő közbelépése menti meg a pusztulástól.

https://www.youtube.com/watch?v=7y3m9Wt0Xoo

A Tűzgyűrű: Lázadás 150 milliós költségvetése tehát valószínűleg nem kidobott pénz, és a siker gyorsan mérhető lesz, mert a szuperprodukció Ázsiában ugyanakkor startol, mint Amerikában.

 

 

UIP Magyarország

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com