Hírek

Film készül a Simsből

A Sims-film egyik producere Margot Robbie, így könnyen asszociálhatunk a Barbie világára.

Kate Herron, a Loki alkotója rendezi a Sims-filmet, a forgatókönyvet ő és Briony Redman írja. Az írópáros közösen jegyzi a Ki vagy, doki egyik epizódját is, Herron pedig legközelebb a The Last of Us második évadának egyik epizódját rendezi.

A The Sims minden idők egyik legnépszerűbb videojátéka, több mint 200 millió példányban kelt el 2000-es megjelenése óta. A játékban virtuális világot építhetünk fel, amelyben a karaktereink munkába járnak, zajlik a szerelmi életük és családot alapítanak (persze akár a szadista hajlamainkat is kiélhetjük rajtuk). A The Sims a Sim-játéksorozat része, amely 1989 óta létezik, Will Wright SimCity-je óta.

A filmverzió szereplői nem ismertek, a producerek a LuckyChap-nél Margot Robbie, Josey McNamara és Tom Ackerley, illetve a Vertigo Entertainment részéről Roy Lee. A LuckyChap készítette a tavaly a mindent letaroló, 1,45 milliárd dollárt hozó, 8 Oscar-díjra jelölt Barbie-t, a Saltburnt, illetve a Sundance-en sikert arató My Old Asst Aubrey Plazával, amelyet 15 millió dollárért adtak el az Amazon MGM Studios-nak.

A Variety úgy tudja, hogy a The Sims projekt fejlesztése még korai szakaszban van, így még azt sem tudni, melyik stúdiónál készül a film. Árulkodó, hogy a LuckyChap februárban fontos szerződést kötött a Warner Brosszal – viszont jó kapcsolatot ápolnak az Amazon Studiossal, a Netflixszel és a Huluval is, következő filmjüket pedig Olivia Wilde a Universalnál készíti Naughty címmel.  

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu főszerkesztője.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com