Hírek

Film készül Lionel Messi életéről

FC Barcelona v FC Spartak Moscow - UEFA Champions LeagueRocky-stílusú film készül az Epic Pictures Group gyártásában a futballsztár Lionel Messiről.

    Az Epic Pictures a produkcióhoz Luca Caioli Messiről szóló életrajzi kötetének megfilmesítési jogait vásárolta meg – közölte a Variety.com szórakoztatóipari hírportál.
    Patrick Ewald és Shaked Berenson, az Epic vezetői azt tervezik, hogy a film premierjét a jövőre Brazíliában sorra kerülő labdarúgó-világbajnokság megnyitójára, 2014. június 12-re időzítik.
    Az FC Barcelonát erősítő, 25 esztendős, argentin válogatott Messi 2009 és 2012 között sorozatban négyszer kapta meg az Aranylabdát.
    A producerek a filmben a Rosarióban született futballsztár életrajzán keresztül rendkívüli tehetségét és kitartását akarják bemutatni, amellyel fizikai adottságai (alacsony termete) ellenére a világ egyik legjobb játékosává vált.
    „Erős, pozitív filmet akarunk csinálni, ami arra ösztönzi a nézőket, hogy valósítsák meg álmaikat, akkor is, ha lehetetlennek tűnnek” – mondta Ewald.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com