Hírek

Film készül Marlon Brandóról, Billy Zane-nel a főszerepben

Független film készül Marlon Brando életének egy szakaszából, a színészlegendát Billy Zane alakítja.

Variety értesülései szerint Billy Zane producerként és főszereplőként is részt vesz a készülő Marlon Brando-filmben, ami a Waltzing with Brando (magyarul keringő Brandóval) címet viseli. A film egy, a színészikonról szóló memoár alapján készül, amit egy építész, Bernard Judge írt.

Judge azt az korszakot vetette papírra, amikor együtt dolgozott Brandóval. A színész ugyanis megkereste az akkor még ismeretlen, de idealista Los Angeles-i építészt, és meggyőzte, hogy építse meg a világ első ökológiailag tökéletes menedékhelyét egy kicsi és lakhatatlan tahiti szigeten.

A filmet az eddig főleg videoklipeket készítő Bill Fishman írja és rendezi. Judge szerepére és a további mellékszerepekre még keresik a megfelelő színészeket. Fishman és Billy Zane korábban már dolgoztak együtt a Jessie Lee bosszúja című 1993-as westernen, ahol Fishman co-executive producerként tevékenykedett.

Waltzing with Brando 1969 és 1974 között játszódik majd, mely időszakban Brando A keresztapa és az Utolsó tangó Párizsban filmszerepeire készült. Az indie filmben látjuk majd, hogyan töltötte Judge és Brando az idejét a szigeten, hogy együtt megálmodják a világtól távol eső kis oázist. Így erre a helyre rejtőzhetett a színészlegenda, ha kifárasztotta a tény, hogy abban az időben ő volt a világ egyik leghíresebb embere.

Waltzing with Brando forgatási munkálatai idén kezdődnek meg.

Avatar

Rakita Vivien

Rakita Vivien az ELTE Bölcsészkarán végzett film szakon. Kedvence a midcult, illetve a történelmi és gengszterfilmek, valamint sorozatok széles skálája. 2017 óta tagja a Filmtekercs csapatának.

Hirdetés

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..