Hírek

Film készül Robbie Williams életéről – de ki játsza a Better Man főszerepét?

Better-Man-Robbie-Williams

A Rocketman producere és A legnagyobb showman rendezője, Michael Gracey filmet készít Robbie Williams életéről, de még nem tudjuk, ki játsza őt a Better Man filmben.

A legnagyobb showman rendezője és a Rocketman producere, vagyis Michael Gracey fogja rendezni a Robbie Williams életéről szóló filmet. A Better Man egy hihetetlen felemelkedéstörténet a sztárról, akiről a kezdetekben senki sem hitte, hogy valaha is befut.

A forgatókönyvet Gracey írja Oliver Cole és Simon Gleeson elsőfilmes forgatókönyvírókkal.

A Deadline szerint a Better Man Robie Williams feltörekvését állítja a középpontba, továbbá feltárja azokat a tapasztalatokat, amik olyanná tették a zenész-dalszövegírót, ahogy most ismerjük.

A film forgatása a tervek szerint idén nyáron kezdődik.

Robie Williams először 16 évesen került a reflektorfénybe a Take That fiúbanda énekeseként, de az igazi áttörést szólóénekesként érte el. A 12 stúdióalbumából 11 volt első helyen a brit eladási listákon, közülük hat a top százas listába is bekerült. Turnéi hatalmas tömegeket mozgatnak meg, még Guinness rekordot is sikerült felállítania, mikor 1,6 millió jegyet adott el a turnéjára egyetlen nap alatt.

Provokatív természete és slágerei a világ minden táján népszerűek, viszont az Egyesült Államokon belül mégsem sikerült szupersztár pozícióba kerülnie, pedig legtöbb idejét ott tölti.

Gracey azt mondta a film ötlete akkor kezdett kikristályosodni, mikor órákon át beszélgetett Robbie Williamsszel. A folyamat nem sokkal A legnagyobb showman bemutatója után kezdődött és eltartott pár évig, hogy a filmötlet egy kerek egészet alkosson.

Robbie Williams összes dalát, amit felhasználnak majd a filmben, újra rögzítik. Arról azonban, hogy ki játsza Williamst, vagy ő maga feltűnik-e a filmben Gracey nem árult el túl sokat.

„Szeretném ezt egy eredeti módon csinálni. Emlékszem, mikor gyerekként moziba mentem és olyan filmeket láttam, amik lenyűgöztek és azt mondhattam »ilyet még soha nem láttam«. Szeretném, ha a közönség ezt érezné” – mondta Gracey.

Ti melyik színészt látnátok szívesen a Better Man főszerepében és mit szólnátok hozzá, ha maga Williams is feltűnne a filmben?

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com