Hírek

Filmes babérokra tör az Angry Birds-játéksorozat fejlesztője

angrybirdsAnnyi nem hivatalos trailer, filmötlet és poénos videó után (a kedvencünk talán ez a kamutrailer a jó csajokkal), az utóbbi időben már teljesen komoly, Rovio-s előzetesek jöttek az Angry Birdshöz. A játékot fejlesztő Rovio Entertainment rajzfilmes epizódokkal gondolta tovább a népszerű játéksorozat jövőjét. A „dühös madarakról” szóló rövid epizódok a hétvégén debütáltak.

A több mint 1,7 milliárdszor letöltött játék fejlesztőjeként a Rovio úgy véli, hogy nagyobb szeletet is kihasíthat a szórakoztatóiparból. A cég az Angry Birds Toons elnevezésű sorozat elindításával, a legnépszerűbb video on demand szolgáltatók és tévécsatornák bekapcsolásával igazi szórakoztatóipari tényezővé akarja kinőni magát – ismertette a The Los Angeles Times online kiadása.

A YouTube-on elérhetővé tett Angry Birds-rajzfilmek reklámjaira már több mint egymillióan kattintottak rá, és közel félmillióan elő is fizettek az Angry Birds-csatornára.

Az Angry Birds Toons első szezonjának 52 epizódja már elkészült, és a második szezon munkálatai is elkezdődtek. A cég egy 2016-ra tervezett Angry Birds-játékfilm irányában is puhatolózik a Gru producerének, John Cohennek az irányításával.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com