Hírek

Filmként folytatódik a Breaking Bad!

A Breaking Bad-filmet ugyanaz a Vince Gilligan készíti, mint az imádott sorozatot.

Igaz, hogy a Breaking Bad – Totál szívás már 2013-ban véget ért, de a Variety most megtudta, hogy Vince Gilligan rendezőként és forgatókönyvíróként már dolgozik filmes folytatáson.

A film kétórás lesz, de az még nem világos, hogy tévéfilmként vagy mozifilmként kerül forgalmazásba. Ahogyan azt sem tudni, vajon a film olyan előzménytörténet lesz, mint a Better Call Saul, vagy valami más, illetve a sorozat melyik sztárjai térhetnek vissza. Az Albuquerque Journal mindenesetre úgy tudja, a történet egy „elrabolt férfi nyomába ered, aki a szabadságáért küzd”.

Ugyanitt úgy tudják, hogy a film címe Greenbrier lesz. Amit a hatóságok is megerősítettek, hogy a forgatás Új-Mexikóban, Duke Cityben kezdődik november közepén, és február elejéig tart.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás. Újságíróként dolgozik több médiumnál. A Papírfény rovatot vezeti. gyongyosililla@filmtekercs.hu

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..