Hírek

Filmként folytatódik a Breaking Bad!

A Breaking Bad-filmet ugyanaz a Vince Gilligan készíti, mint az imádott sorozatot.

Igaz, hogy a Breaking Bad – Totál szívás már 2013-ban véget ért, de a Variety most megtudta, hogy Vince Gilligan rendezőként és forgatókönyvíróként már dolgozik filmes folytatáson.

A film kétórás lesz, de az még nem világos, hogy tévéfilmként vagy mozifilmként kerül forgalmazásba. Ahogyan azt sem tudni, vajon a film olyan előzménytörténet lesz, mint a Better Call Saul, vagy valami más, illetve a sorozat melyik sztárjai térhetnek vissza. Az Albuquerque Journal mindenesetre úgy tudja, a történet egy „elrabolt férfi nyomába ered, aki a szabadságáért küzd”.

Ugyanitt úgy tudják, hogy a film címe Greenbrier lesz. Amit a hatóságok is megerősítettek, hogy a forgatás Új-Mexikóban, Duke Cityben kezdődik november közepén, és február elejéig tart.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja, a Papírfény rovat felelőse.
[email protected]

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya