Hírek

Kortárs magyar filmekkel vár a Filmtekercs Filmklub 4. évad

Fomo – Megosztod és uralkodsz

Szeptember végén indul útjának a Filmtekercs.hu filmklubjának 4. évada. A dolgok állása címet viselő sorozat az elmúlt évek magyar filmterméséből válogat, a helyszín ezúttal is a Kino Café Mozi a Szent István körúton.

A dolgok állása alcímmel indítja el 4. évadát a Filmtekercs.hu filmklubja. A kortárs magyar filmeket bemutató sorozat célja olyan, a közbeszédben jelenlévő témák felkutatása, amiket a különböző hazai alkotók értő módon, magas színvonalon tudtak megmutatni a nézőknek. Generációs különbségek, a nők helyzete itthon (és a nagyvilágban) a 21. században, az anyaság, a mindennapi frusztráció, vidék és város társadalmi ollója mind szóba kerül. Első alkalommal Az unoka című darabot vetítjük, vendégünk pedig Deák Kristóf, a film Oscar-díjas rendezője. Esemény itt.

Magyar filmek lévén minden vetítés esetén arra törekszünk, hogy a film utáni beszélgetéseket az alkotók jelenlétében, segítségükkel tartsuk meg. A helyszín ezúttal is Kino Café Mozi kisterme Budapesten, a Szent István körúton. Szerencsére a tavaly enyhülő korona vírus-járvány után vissza tudtunk térni a személyes találkozásokhoz. Reméljük, ebben idén is bőven lesz részünk.

A vetítések egységesen 19.00-kor kezdődnek, a meghirdetett filmeket ide kattintva lehet megtalálni. Jegyvásárlás hamarosan online és a Kino mozi pénztárában.

Filmtekercs.hu

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!