Hírek

A Filmtekercs új ruhája

Modern küllemet kapott a tízéves Filmtekercs: a magyar internet első számú független, filmes magazinja megújulva köszönt Téged!

A tízéves Filmtekercs.hu jónéhány dizájn-váltáson átesett már: friss inkarnációja 2017. februárjától él. A megújult oldal számos olyan funkciót támogat, ami az utóbbi években sztenderddé vált a legjobb online lapoknál – a letisztultabb, olvashatóbb cikkmegjelenéstől és megnövelt betűmérettől a végtelen görgetésen át a nagyobb interaktivitásig –, emellett pedig esztétikája is szembetűnő.

Nagy örömöt jelent számunkra, hogy a lap gazdag tartalma ezentúl jóval olvasóbarátabb formában jelenik meg. Az oldal eddig is reszponzív módon viselkedett, most azonban a számítógép mellett a mobil eszközökön is egyszerűsödött és gyorsult az olvasás – próbáld csak ki! Bár az átállásnak még nem minden részlete tökéletes (látnád a buglistánkat…!), lelkesek vagyunk miatta, és hiszünk benne, hogy Téged is könnyebben csábítunk vissza vele nap mint nap.

A magyar internet elsőszámú független, filmes magazinja, a Filmtekercs.hu a kezdetektől önkéntes alapon működik. A magyar mozgókép-kultúra erősítéséért végzett munkát azonban azért végezhetjük egy évtizede töretlen (sőt, gyarapodó) lendülettel, mert Te nekünk ajándékozod figyelmedet. Köszönünk neked, kedves Olvasónk, minden eddigi támogatást, minden egyes kattintást: szívbéli örömünkre szolgál, hogy még szebb oldallal várhatunk vissza!

 

Molnár Kata Orsolya főszerkesztő

Sergő Z. András főszerkesztő-helyettes
Tóth Nándor Tamás gazdasági és marketingvezető

Gyöngyösi Lilla szerkesztő-rovatvezető
Havasmezői Gergely szerkesztő-rovatvezető
Keller Mirella szerkesztő-rovatvezető
Kiss Tamás szerkesztő-rovatvezető
Szatmári Zsófia szerkesztő-rovatvezető
Szin Karolina szerkesztő-rovatvezető
Wehli-Nardai Dorina szerkesztő-rovatvezető

Moldován Tünde olvasószerkesztő

Argejó Éva
Bartal Dóra
Dancsi Ágnes
Dobi Ferenc
Dunai Marcell
Fazekas Balázs
Hancsók Barnabás
Horváth Balázs
Huber Zoltán
Kajdi Júlia
Maksai Kinga
Mlinárik Mariann
Németh Barna
Pásztor Balázs
Piller Mónika
Rókus Ákos
Szabó Kristóf
Szádeczky-Kardoss Klára
Szentpály Miklós
Szűcs Tamás

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com