Hírek

Final trailer: Mad Max – A harag útja

mad-max-fury-road-tom-hardy2-1024x576 Kijött a végső, még mindig eszméletlenül lehengerlő előzetese a három hét múlva mozikba kerülő legújabb Mad Max filmnek.

Sok újat nem lehet mondani már a filmről, sőt, maga az új előzetes sem nyújt sokkal többet, mint az eddigiek, mégis egyszerűen jó nézni. Többet kapunk például a Charlize Theron által megformált Imperator Furiosa-ról, újabb eddig nem látott hajmeresztő akciójelenetek részleteibe pillanthatunk be, sőt az eddig megszokott vöröses homoktenger mellett kék fényben úszó képeket is láthatunk.

A pörgés, az iram, az izgalom és a hihetetlen látvány pedig még mindig lebilincselő. A rendező továbbra is George Miller, főszerepben pedig a már említett Theron mellett Tom Hardy.

A Mad Max – A harag útja május 21-én érkezik a hazai mozikba.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya