Hírek

Sean Penn és a lánya közösen forgatnak – Flag Day előzetes

Sean Penn Flag Day címmel egy olyan filmet rendez, melyben egy apa-lánya történetét meséli el, ráadásul az apát ő maga, a lányt pedig saját lánya, Dylan Penn játssza. Megtekinthető a film előzetese.

A Flag Day előzetese egy rendkívüli család drámájába enged bepillantást. A történet Jennifer Vogel írásán alapul (Flim-Flam Man: The True Story of My Father’s Counterfeit Life), melyben elmeséli az apja, John Vogel történetét. A film végig az apa és lánya kapcsolatára fókuszál, miképpen próbálja a lánya a bűnök súlya ellenére is megélni a szeretetet és a szépséget.

Sean Penn és Dylan Penn a film főszereplői, ők alakítják az apát és lányát.

A családból még Sean Penn másik gyermeke, Hopper Jack Penn is felbukkan a filmben. Mellettük játszik még Josh Brolin, Dale Dickey és Eddie Marsan. Sean Penn rendezőként korábban Az ígéret megszállottja és az Út a vadonba filmekkel mutatkozott be.

A Flag Day forgatókönyvét a Butterworth-testvérek, Jez Butterworth és John-Henry Butterworth írták. A film betétdalát Eddie Vedder szerezte, s a lánya, Olivia Vedder énekli el. Összességében tehát nem csak egy családi történetről van szó, a film elkészülte során számos családi kapcsolódás jelenik meg a stáb tagjai között is.

A Flag Day augusztusban kerül a mozikba.

Keleti Léda

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com