Hírek

Florence Pugh szándékosan kihagyta filmje sajtótájékozatóját Velencében

Florence Pugh kihagyta Olivia Wilde második nagyjátékfilmjének, a Nincs baj, drágámnak (Don’t Worry Darling) a 79. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon tartott sajtótájékoztatóját, de a film hétfői világpremierjén már ott volt a budapesten forgató színésznő.

Olivia Wilde 1950-es években játszódó pszichothrillerje, a Nincs baj, drágám forgatási botrányaitól hangos a nyugati sajtó. A Florence Pugh és Harry Styles főszereplésével készült filmben eredetileg Shia LaBeouf játszotta volna a popsztár szerepét, ám Wilde időbeosztási problémákra hivatkozva lecserélte a színészt. Ezután elterjedt a pletyka, hogy a forgatás alatt Styles és Wilde romantikus kapcsolatba kerültek, ami később be is igazolódott – írja az Entertainment Weekly.

Később kiderült, hogy Florence Pugh nem vesz részt a film velencei sajtótájékozatóján. A Variety értesülései szerint a színésznő azért nem jelent meg a rendezvényen, mert Budapesten forgatta a Dűne második részét, így csak a film vörös szőnyeges premierjén tud résztvenni. Pugh távolmaradása hátterében azonban a színésznő és Wilde közötti viszály állhat – emelte ki az IndieWire.

A hétfő délelőtt tartott sajtótájékoztatón Wilde-ot kérdezték LaBeouf kirugásáról, Harry Styles-szal való viszonyáról és Pugh távolmaradásáról is.

Utóbbira a rendező úgy reagált, hogy nem kíván hozzájárulni az önmagukat tápláló bulvárpletykákhoz – írja a Hollywood Reporter.

A Nincs baj, drágám világpremierje szeptember 5-én lezajlott a 79. Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon, a hazai mozikban szeptember 22-től lesz látható.

A Velencei Filmfesztivál bemutatóiról írt kritikáink az alábbi linken olvasóhatók.

Vida Benjámin Áron

Vida Benjámin nemzetközi tanulmányokat hallgat a Budapesti Corvinus Egyetemen. Filmes érdeklődése már gyerekkorára visszavezethető, tollat azonban egészen egyetemista koráig nem ragadott, így csak 2022-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez. Noha foglalkoztatják a társadalomkritikus szuperhősfilmek, a klasszikus gengszterfilmek és a sci-fik, mégis Stanley Kubrick és David Lynch alkotásai mozgatják meg leginkább a fantáziáját.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com