Hírek

Florence Pugh, Harry Styles és a kettétört amerikai álom – Don’t Worry Darling előzetes

A Kisasszonyok  és a Fehér éjszakák színésznője illetve a tinibálvány énekes körül megfordul a világ Olivia Wilde új filmjének előzetesében.

Olivia Wilde színész-rendező pszichothrillerének előzetese bőven ad okot rá, hogy izgatottan várjuk a szeptemberi bemutatót. A Don’t Worry Darling egy utopikus és mindentől elzárt közösséget mutat be az ötvenes évek Kaliforniájában, pontosabban a kaliforniai sivatagban. Persze semmi sem az, aminek látszik, a tökéletes életről gyorsan lepattog a festék, és az amerikai álomból pillanatok alatt rémálom lesz.

Alice (Pugh) és Jack (Styles) látszólag szerencsések. Egy első látásra tökéletes felső középosztálybeli közösségében élnek, egy kísérleti társasági városban, ahol a szigorúan titkos Victory Projectnek dolgozó férfiak és családjaik laknak. Míg a férjek dolgoznak, a feleségeknek a háziasszonyi teendők és az életszínvonal biztosította luxus élvezése mellett semmi dolguk nincs. Ám amikor idilli életükben repedések kezdenek megjelenni, gyorsan kiderül, hogy valami nagyon baljós dolog bújik meg a szép tapéta alatt. Az előzetes itt látható:

Olivia Wilde nevét elsősorban nem rendezéseiről ismeri a közönség, de ez nagy eséllyel nem sokáig marad így. Ő volt Joaquin Phoenix emlékezetes randipartnere Her-ben, volt orvos Doktor House csapatában, de a Tron: Örökségben és a Hajsza a győzelemértben is szerepelt. Első nagyjátékfilmjével, az Éretlenségivel megkapta az Independent Spirit legjobb elsőfilmért járó díját. A BAFTA jelölt Katie Silberman írta annak is a forgatókönyvét, ahogyan a Don’t Worry Darlingét is. 

A film amerikai bemutatója szeptember 23-ra van kitűzve.

Incze Kata

Incze Kata 2018-ban végzett a kolozsvári Sapientia filmkészítés szakán, mester tanulmányait is ott folytatta. Jelenleg diplomafilmjét készíti, rendezőasszisztensként dolgozik és rendszeresen publikál a Filmtetten is. Szereti a hollywoodi reneszánszt, az amerikai független filmeket és mindent, amiben sokat beszélnek és mégis izgalmas.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!