Hírek

Florence Pugh, Rami Malek és Benny Safdie is csatlakozik az új Nolan-filmhez

Újabb nevekkel bővült az Oppenheimer stábja. A Kisasszonyokból ismert Florence Pugh, a Nincs idő meghalni főgonoszát játszó Rami Malek és a színész-rendező Benny Safdie is csatlakozott Christopher Nolan új filmjéhez. 

Az ikonikus rendező most készülő alkotása J. Robert Oppenheimert, az atombomba feltalálóját állítja a középpontba. Pugh Jean Tatlockot fogja alakítani, aki viszonyt folytatott Oppenheimerrel, és tagja volt az Egyesült Államok Közösségi Pártjának. Malek egy tudós szerepében tetszeleg majd, Safdie pedig a hidrogénbomba atyjának tartott Teller Ede magyar fizikust, a Manhattan Project tagját formálja meg – tudosít a Collider.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

A film főszerepére már korábban leszerződtették Cillian Murphy-t, az illusztris szereplőgárda pedig olyan neveket sorol, mint Emily Blunt, Robert Downey Jr., vagy Matt Damon.

A rendezőtől nem idegen a történelmi téma, hiszen az ő keze közül került ki a II. világháború idején játszódó Dunkirk című akció-thriller is.

Nolan új fimjének már bemutatódátuma is van: 2023. július 21-én érkezik a Manhattan-tervről szóló alkotás az amerikai mozikba. Az Oppenheimert is IMAX-kamerákkal rögzítik majd, akárcsak a rendező utóbbi alkotásait.

Incze Kata

Incze Kata 2018-ban végzett a kolozsvári Sapientia filmkészítés szakán, mester tanulmányait is ott folytatta. Jelenleg diplomafilmjét készíti, rendezőasszisztensként dolgozik és rendszeresen publikál a Filmtetten is. Szereti a hollywoodi reneszánszt, az amerikai független filmeket és mindent, amiben sokat beszélnek és mégis izgalmas.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!

Podcast

Hirdetés

Hirdetés