Hírek

Fogadjunk, hogy nem szúrtad ki Jordan Peele cameoját a Mi és a Tűnj el! filmekben

Jordan Peele legújabb filmjével bebizonyította, hogy a Tűnj el! sikere korántsem volt véletlen. A Mi moziba kerülése kapcsán pedig egyik nyilatkozatából az is kiderül, hogy mindkét filmben cameózott egyet a színész-rendező. Neked feltűntek ezek?

Egy Fandango interjú keretein belül derült ki, hogy Jordan Peele mindkét filmjében elvállalt egy hajszálnyit szerepet. Persze nem új a nap alatt, hogy az alkotók cameóznak a filmjeikben, lásd Hitchcocktól egészen Stan Lee-ig, de Peele ezen is tudott csavarni egyet.

Ha egészen idáig azon törted a fejed, hogy vajon miről is csúsztál le, ne nagyon hibáztasd magad. A nagy cameo ugyanis két haldokló állat utolsó halálhörgését jelenti ezúttal. A Tűnj el! legelején a két főszereplő elüt egy szarvast, míg a Miben egy nyuszit szólaltat meg Peele.

Olvasd el kritikánkat a Miről!

Nem konvencionális cameókról beszélhetünk tehát, de ki is várná azt egy ilyen kreativitással megáldott alkotótól.

A Mi egyébként műfaji filmként nagyon magas bevétellel indított: 7.4 milliárd dollárt hozott a konyhára egy csütörtöki nap alatt. A nem hagyományos home invasion horror/thriller főszerepében Lupita Nyong’o és Winston Duke áll.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com