Hírek

Folytatást kap a Happy, a flúgos golfos

A Netflixre érkezik a Happy, a flúgos golfos folytatása Adam Sandler főszereplésével.

Az 1996-os Happy, a flúgos golfos című golfvígjáték folytatást kap a Netflixen, ráadásul az eredeti főszereplő, Adam Sandler is visszatér a golfpályára.

Adam Sandler karrierje kétes megítélésű, ugyan hűséges rajongótáborral rendelkezik, tulajdonképpen egy generáció kedvenc vígjátékszínésze, ennek ellenére alpári vígjátékok is jócskán kapcsolódnak hozzá. A személyével pár éve hosszabban is foglalkozott a Filmtekercs a Pojáca vagy rejtőzködő tehetség című írásban. Az viszont vitathatatlan, hogy a Dennis Dugan rendezte Happy, a flúgos golfos Adam Sandler egyik legnézettebb filmje. A filmben egy hokist alakít, aki tulajdonképpen golfosnak jobb, és bár nem éppen kifinomult a stílusa, a nagyija érdekében képes nagy dolgokra.

A folytatásról már márciusban lehetett hallani, de akkor még csak pletyka szintjén, azonban most már a Netflix hivatalosan is megerősítette, hogy érkezik a Happy, a flúgos golfos 2. A film annak idején elképesztő box office sikereket ért el, 1996-ban közel 40 millió dollárt hozott, ezzel nagyban hozzájárulva ahhoz, hogy Sandler az évtized egyik legnagyobb vígjátéksztárja legyen. Vajon milyen lesz a folytatás?

Keleti Léda

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com