Hírek

Folytatást kap A Hihetetlen család

a_hihetetlen_csalad_2A rajongók legnagyobb örömére tíz évvel A Hihetetlen család premierje után a Disney végre igennel felelt az eddig milliószor elhangzott kérdésre: készül-e a folytatás? – írja a HitFix.

Brad Bird mindeddig nem talált olyan sztorit, amit elég jónak ítélt volna, hogy újra akcióba hozza kedvenc szuperhős családunkat. Birdnek rendkívül fontos a jó történet, és nem akart csupán még egy bőrt lenyúzni a karaktereiről. A hivatalos közlemény nem említi ugyan az első rész forgatókönyvíró-rendezőjének nevét, bízunk benne, hogy a Pixar nem hagyja ki Birdöt a produkcióból. A sajtótájékoztató elhangzott, hogy nem csak A hihetetlen család, de a Verdák is folytatást, harmadik részt kap.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. [email protected]

Add Comment

Click here to post a comment

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya