Hírek

Folytatást kap a Nem férek a bőrödbe is

A testcserés vígjáték második részében Lindsay Lohan és Jamie Lee Curtis is visszatérhet, a hírt Lohan erősítette meg.

A 2003-as Nem férek a bőrödbe Mary Rodgers 1972-es regénye alapján készült a Disney-nél, és a 2000-es évek egyik legkedveltebb vígjátéka lett, 160 millió dolláros bevétellel. Mivel tavaly volt 20 éves a film, többször szóba került egy lehetséges folytatás, mindkét színésznő beszélt róla. 2023 májusában bejelentették, hogy a forgatókönyv megírására felkérték Elyse Hollandert, ezután viszont nem érkeztek hírek a projekt állapotáról. Most azonban Lindsay Lohan megerősítette, hogy biztosan elkészül a film.

A színésznő – akinek a Bajos csajok című filmje is éppen most kapott remake-t – a SiriusXM-en Andy Cohennek adott interjújában beszélt arról, hogy ő és Jamie Lee Curtis is izgatottan várja, hogy újra eljátssza a szerepét, a megjelenés időpontját viszont nem árulta el. Arról viszont mesélt, hogy kétnaponta beszél Curtisszel a folytatásról.

A 2003-as Nem férek a bőrödbe egyébként nem az egyetlen adaptációja az említett regénynek: a Disney már háromszor megfilmesítette, először 1976-ban Jodie Foster és Barbara Harris főszereplésével, 1995-ben pedig Shelly Long és Gaby Hoffmann részvételével. A három közül viszont a Lohan-Curtis-féle a legismertebb és legsikeresebb változat – írja a Collider.

A lap arról is elmélkedik, hogy mivel sok idő telt el az első film óta, a Nem férek a bőrödbe 2. a két főszereplő, Anna és Tess kapcsolatának változásáról szólhat. Curtis egyébként már nyilatkozott is arról, hogy a folytatásban „dögös nagymama” szeretne lenni. Azt szeretné, ha Lohan karaktere helikopterszülő lenne, aki testet cserél a sokkal idősebb anyjával. Ezután Lohan arról beszélt, hogy benne lenne abban, hogy az eredeti film testcserés narratíváját is modern módon pörgessék fel.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu főszerkesztője.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com