Hírek

Folytatást kap a Super Mario film

A Super Marios Bros. film folytatást kap: 2026. április 3-án a második rész csaknem pontosan három évvel az eredeti film után érkezik- A rendezők változatlanok.

Shigeru Miyamoto, a Nintendo játékigazgatója és Chris Meledandri, az Illumination munkatársa egy Mario-napi videó során jelentette be a hírt (ami természetesen minden évben március 10., azaz „Mar10”)– írja a The Hollywood Reporter.

Aaron Horvath és Michael Jelenic társrendezők visszatérnek a folytatáshoz. Meledandri elmondta: ők és animátorcsapatuk már dolgoznak a jelenetek storyboardozásán és az új környezetek díszletterveinek kidolgozásán.

Hamarosan nekilátunk az animációnak is, és biztosak lehettek benne, hogy minden részletre aprólékosan odafigyelünk majd” – tette hozzá.

Az első Super Mario Bros. film Mario (Chris Pratt) és öccse, Luigi (Charlie Day) eredettörténetét mesélte el, akik vízvezeték-szerelőként kezdték Brooklynban, mielőtt egy titokzatos cső révén a Gomba Királyságba kerültek. A film hatalmas sikert aratott: minden idők legjobban nyitó rajzfilmje lett (legyőzve a Jégvarázst), kevesebb mint egy hónappal a megjelenése után átlépte az egymilliárd dolláros bevételt, és számos rekordot megdöntött; többek között az Universal történetének legnagyobb bevételt hozó animációs filmje lett (a hazai jegypénztáraknál).

A rendezők személye jó jel a folytatás minőségére nézve. „A film kellően ártatlan és szerethető ahhoz, hogy egyaránt kínáljon szórakoztató és mozgalmas kalandot az egész család számára (…) a korai, nyolc-bites platformerek 2D síkjától a Mario Kart sokszínűségéig idézi meg az eredeti játékok vizualitását és hangulatát” – írtuk kritikánkban.

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com