Hírek

Folytatást kap az Enola Holmes, Millie Bobby Brown és Henry Cavill visszatérnek

enola holmes

Sherlock Holmes kishúga, Enola Holmes újabb filmet kap. A Netflix hivatalosan is megerősítette a folytatásról szóló híreket, ráadásul visszatérnek az első darab legfontosabb figurái – a kamera mindkét oldaláról.

Hivatalosan is megkezdődtek az Enola Holmes folytatásának előmunkálatai. A lendületes kosztümös kalandfilm a Netflix 2020-as évének egyik legnagyobb dobása és sikere volt, így nem is csoda, hogy jön az újabb film.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

Az Enola Holmes 2-ben természetesen visszatér majd a címszereplőt alakító Millie Bobby Brown, valamint Sherlock Holmes megformálója, Henry Cavill is.

De nem ők az egyetlenek, akik ismerős terepen dolgoznak majd a film kapcsán. Az első darabot író Jack Thorne, valamint a rendezői székben helyet foglaló Harry Bradbeer is visszatér a produkcióhoz. Amely persze ismét a Netflix és a Legendary égisze alatt készül majd el. A hírt a NetflixGeeked egy rövidke plakát-videóval toldotta meg.

Ahogy az első film is, úgy várthatóan a folytatás is Nancy Springer regényein alapul majd. A debütáló Enola Holmes a könyvsorozat első darabját dolgozta fel, így sokak szerint logikus lenne, ha a soron kövezető 2. regény kerülne most terítékre. Mivel azonban egyelőre 6 könyv jelent meg a legkisebb Holmes detektív kalandjairól, és közel sem biztos, hogy a filmes feldolgozások is kihúznák eddig, az is lehet, hogy a készítők ugranak 1-2 könyvet és a legizgalmasabbat dolgozzák most fel.

Egyelőre korai lenne premierdátumról beszélni, de várhatóan az év legvégén vagy 2022 elején elénk kerül majd a film. Ahogy az is szinte garantált, hogy újabb nagy nevek csatlakoznak majd Brown és Cavill mellé.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés