Hírek

Folytatják a Hatalmas kis hazugságokat

Az HBO saját gyártású drámája, a Hatalmas kis hazugságok miniszériának indult, de a csatorna a nagy sikerre való tekintettel úgy gondolja, nem áll meg egy évadnál.

Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Shailene Woodley és Alexander Skarsgard – csak néhány az HBO minisorozatának, a Hatalmas kis hazugságoknak szereplőgárdájából. Három általános iskolás gyerek édesanyját követtük nyomon az első évadban. A szemmel láthatóan tökéletes életeikről azonban fokozatosan hullik le a fátyol, majd később egy gyilkosságba torkollanak az események.

Liane Moriarty regényének adaptálását az első szezon befejezte – kérdés: hogyan tovább?

Egyelőre ezt nem tudni, csupán az évad rendezőjének kilétét hozták nyilvánosságra. Az Akváriumot és az American Honey-t is jegyző Andrea Arnold rendezi meg az egész évadot, váltva ezzel Jean-Marc Vallée-t (Mielőtt meghaltam). Arnoldnak nem idegen a tévésorozatok világa, mert a Transparent és az I Love Dick című szériáknak már rendezte epizódjait.

Az HBO szerint a második szezon még jobban felfejti a hazugságok mögötti rosszindulatot, a házasélet törékenységét, valamint a barátságok tartósságát. Kapcsolatok buknak majd el, hűségek törnek meg. Az új évadot újra a sorozat kreátora David E. Kelley írja majd, Liane Moriarty egy sztorija alapján. Nicole Kidman és Reese Witherspoon már leigazoltak a második évadra, feltehetően hamarosan követik a többiek is. 2018 tavaszán kezdenék a forgatásokat.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com