Hírek

Folytatná a Magnum című sorozatot az ABC

magnum Folytatni akarja az ABC televízió a Magnum című népszerű sorozatot, az újabb epizódok a korábbi főszereplő, a Tom Selleck alakította Thomas Magnum magánnyomozó lányára fognak koncentrálni.

Az amerikai tévétársaság a Lépéselőnyben című sorozat létrehozójával, John Rogersszel és Eva Longoria producerrel dolgozik a sorozat feltámasztásán. Az új sorozat ugyanolyan akciódús krimi lesz, mint az eredeti. A sorozat tervei alapján a történet Magnum lányát, Lily “Tommy” Magnumot követi, aki visszatér Hawaii-ra, hogy folytassa apja magánnyomozó-irodájának tevékenységét.

Ő és barátai számos ügyben nyomoznak nemzetközi bűncselekményektől kezdve a modern kémkedésig, sőt Lily megpróbálja feltárni annak a félresikerült kémügynek a titkát, amely miatt befejeződött karrierje a haditengerészet felderítő szolgálatánál.

Az eredeti sorozatot Donald P. Bellisario és Glen A. Larson írta, és 1980-ban kezdte vetíteni a CBS televízió. Nyolc évadot élt meg, Magnum lánya négy epizódban bukkant fel. Arról azonban, hogy ki is alakítaná a főszereplőt, egyelőre nincsenek hírek.

Hirdetés

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés