Hírek

Folytatódhat a Feketék fehéren?

Terry Crews, a Feketék fehéren sztárja jelentette be egy interjúban, hogy dolgoznak a folytatáson.

Az nem mondható, hogy kultstátusznak örvend a Wayans testvérek vígjátéka, de az alkotókat soha nem tartotta vissza az ízléstelenségben dagonyázó projektektől a közönség visszautasító magatartása. Marlon és Shawn Wayans 2004-ben rukkolt elő a Feketék fehéren (White Chicks) című vígjátékkal, melyben beépített rendőröket alakítottak, akik maszkok segítségével igyekeztek eljátszani egy felsőosztály-beli, huszonéves, fehér nővérpárt. Azonban szó sincs arról, hogy egyfajta Mission: Impossible szintű maszkmunkát kapunk: szerencsétlen kopóink nagyjából vízi hullaként festenek, de

egyes ostoba mellékszereplőket ez sem tántorít el attól, hogy bepróbálkozzanak náluk.

A gerjedő mellékalakok egyikét játszotta Terry Crews is, aki azzal viccelődött egy interjúban, hogy csupán a szerep miatt próbált formában maradni 15 évig. Crewsnak maga Shawn Wayans erősítette meg az információt, hogy dolgoznak a folytatáson.

Az első filmet a harmadik testvér, Keenen Ivory Wayans rendezte, aki korábban két Horrorra akadva részért is felelt. A Feketék fehéren a negatív kritikák ellenére 113 milliós bevételt termelt világszerte.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com