Hírek

Folytatódik A légikísérő című sorozat

Az HBO Max megújította A légikísérőt egy második szezonra. Kaley Cuoco az Agymenők után újabb sikersorozatot könyvelhet el?

Most már nem mondható minisorozatnak (vagy pontosabban angolul „limited series”-nek) A légikísérő, mely az HBO Maxon debütált, hazánkban pedig az HBO GO szolgáltatón látható. Az első évad egy Cassie Bowden nevű stewardesst mutatott be – az Agymenők Penny-jeként ismert Kaley Cuoco alakításában –, aki egy egyéjszakás kalandja után partnerét holtan találja. A sokkoló helyzetet pedig a lehető legrosszabbul kezeli: a rendőrség értesítése helyett összetakarít és elhagyja a helyszínt. A gyilkos azonban szabadon járkál… már, ha nem maga az alkoholproblémáktól szenvedő utaskísérő a tettes.

„Hogy lelkes vagyok, az nem kifejezés! A sorozatunk pozitív fogadtatása mindannyiunk elvárásain túltett, és büszke vagyok a teljes stáb nevében erre a sikerre”

– nyilatkozta Cuoco, aki A légikísérő executive producere is egyben.

Hogyan ne ússz meg egy gyilkosságot, amelyet valószínűleg nem te követtél el – A légikísérő

A sorozat Chris Bohjalian azonos című regényéből készült – az HBO Max újabb példáját hoz arra, hogy egy könyvadaptációt az alapművön túl folytassanak. A Hatalmas kis hazugságok, a 13 okom volt, a Trónok harca és még ki tudja hány széria után még mindig azt lehet mondani, hogy ez egy kockázatos döntés. Bár a szintén HBO Maxon nem rég debütált Tudhattad volna úgy tűnik, megáll egyetlen évadnál, A légikísérőnél mégis engedtek a kísértésnek.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com