Hírek

Folytatódik a „ragadozás” – The Predator előzetes

Megérkezett a népszerű sci-fi franchise, a Ragadozó legújabb epizódja, ami a The Predator névre hallgat. Az új film célja, hogy újradefiniálja a sorozatot, erre pedig az eredeti, 1987-es film egyik szereplője vállalkozott.

Shane Black rendezi a filmet, aki már legutóbb a Rendes fickókkal is bizonyított, korábban pedig a Durr, durr és csók és a Vasember 3. című filmeket köszönhettük neki. John McTiernan eredeti filmjének stábjában ő alakította a szemüveges katonát, Hawkinst – az első áldozatot a csapatból.

Arról, hogy milyen filmet fogunk a többnyire humoros alkotásairól híres Blacktől kapni, még nem egyértelmű. A The Predator előzetese leginkább a nagyon elkötelezett rajongókat csigázhatja fel, illetve azokat, akik élnek-halnak az akciófilmekért. Mutálódott ragadozók, katonák és egy kisfiú állnak a középpontban, így szinte bármi lehet ebből a történetből, mert az ízelítő nem mond sokat.

Shane Black és a The Predator szereplőgárdája

Az biztos, hogy a predátorok ezúttal is a Földön űznek hajtóvadászatot. A sorozat legutóbbi, 2010-ben készült Ragadozók című epizódját Antal Nimród rendezte – képi világához nagyon hasonlít Black munkája.

A film szeptember 13-án érkezik a magyar mozikba.

A főbb szerepekben Boyd Holbrookot (Narcos), Olivia Munnt (Híradósok), Jacob Tremblayt (A szoba), Sterling K. Brownt (Rólunk szól) és Thomas Jane-t (1922) találjuk.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel 2017-ben csatlakozott a Filmtekercs szerkesztőségéhez, 2018 és 2022 között szerkesztőként segítette a lap mindennapi működését. Bár celluloid-mindenevő, kedvencei a morális kérdéseket feszegető filmek, a kamaradarabok, az igényes blockbusterek, emellett szenvedélyes katasztrófaturista is, így nincs olyan egy-kétpontos film, amely ne keltené fel az érdeklődését.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com