Hírek

Folytatódik a Twin Peaks!

twin peaks

Rajongók ezreinek álma válik valóra: 2016-ban visszatér a világ egyik legsikeresebb tévésorozata, a Twin Peaks, méghozzá David Lynch rendezésében.

A Showtime csatorna Youtube-videójában tett bejelentés szerint a Twin Peaks atyjai, David Lynch és Mark Frost 2016-ra elkészítik a 25 éve pihenő legendás sorozat új évadját. A kilenc rész mindegyikét maga Lynch fogja rendezni.

A rejtélyes videóból a sztorit illetően nem derül ki semmi, de az alkotók válaszokat ígérnek a megválaszolatlanul maradt kérdésekre.

A Twin Peaks első epizódjait 1990-ben mutatták be az ABC Network csatornán. A második évad 1991 júniusában ért véget, majd David Lynch egy előzménynek és utótörténetnek egyaránt tekinthető nagyjátékfilmet is készített Twin Peaks – Tűz, jöjj velem! címmel 1992-ben. 

A kultikussá vált sorozat egy kisvárosi FBI ügynök, Dale Cooper (Kyle MacLachlan) nyomozásának történetét meséli el Laura Palmer (Sheryl Lee) meggyilkolásának ügyében, miközben sorra derülnek ki a kettős életet élő városlakók sötét titkai.

Avatar

Magyar Vivien

Ez a szerző még nem töltött fel információt. Ígérjük, hamarosan pótolja!

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya