Hírek

Folytatódik a Twin Peaks!

twin peaks

Rajongók ezreinek álma válik valóra: 2016-ban visszatér a világ egyik legsikeresebb tévésorozata, a Twin Peaks, méghozzá David Lynch rendezésében.

A Showtime csatorna Youtube-videójában tett bejelentés szerint a Twin Peaks atyjai, David Lynch és Mark Frost 2016-ra elkészítik a 25 éve pihenő legendás sorozat új évadját. A kilenc rész mindegyikét maga Lynch fogja rendezni.

A rejtélyes videóból a sztorit illetően nem derül ki semmi, de az alkotók válaszokat ígérnek a megválaszolatlanul maradt kérdésekre.

A Twin Peaks első epizódjait 1990-ben mutatták be az ABC Network csatornán. A második évad 1991 júniusában ért véget, majd David Lynch egy előzménynek és utótörténetnek egyaránt tekinthető nagyjátékfilmet is készített Twin Peaks – Tűz, jöjj velem! címmel 1992-ben. 

A kultikussá vált sorozat egy kisvárosi FBI ügynök, Dale Cooper (Kyle MacLachlan) nyomozásának történetét meséli el Laura Palmer (Sheryl Lee) meggyilkolásának ügyében, miközben sorra derülnek ki a kettős életet élő városlakók sötét titkai.

Magyar Vivien

Ez a szerző még nem töltött fel információt. Ígérjük, hamarosan pótolja!

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com