Hírek

Folytatódik a Twin Peaks!

twin peaks

Rajongók ezreinek álma válik valóra: 2016-ban visszatér a világ egyik legsikeresebb tévésorozata, a Twin Peaks, méghozzá David Lynch rendezésében.

A Showtime csatorna Youtube-videójában tett bejelentés szerint a Twin Peaks atyjai, David Lynch és Mark Frost 2016-ra elkészítik a 25 éve pihenő legendás sorozat új évadját. A kilenc rész mindegyikét maga Lynch fogja rendezni.

A rejtélyes videóból a sztorit illetően nem derül ki semmi, de az alkotók válaszokat ígérnek a megválaszolatlanul maradt kérdésekre.

A Twin Peaks első epizódjait 1990-ben mutatták be az ABC Network csatornán. A második évad 1991 júniusában ért véget, majd David Lynch egy előzménynek és utótörténetnek egyaránt tekinthető nagyjátékfilmet is készített Twin Peaks – Tűz, jöjj velem! címmel 1992-ben. 

A kultikussá vált sorozat egy kisvárosi FBI ügynök, Dale Cooper (Kyle MacLachlan) nyomozásának történetét meséli el Laura Palmer (Sheryl Lee) meggyilkolásának ügyében, miközben sorra derülnek ki a kettős életet élő városlakók sötét titkai.

Avatar

Magyar Vivien

Ez a szerző még nem töltött fel információt. Ígérjük, hamarosan pótolja!

Add Comment

Click here to post a comment

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya