Hírek

Folytatódik az Andor, forog a második évad

star wars andor

Az Andor második évadja már biztos, de a várva várt évadzáró epizód előtt már az is kiderült, mikor kezdik forgatni a következő részeket.

Az első évad fináléja még csak holnap érkezik a Disney+-ra, de a Collider megerősítette,

az Andor folytatódik a második évaddal, amit jövő héten már el is kezdenek forgatni.

Tony Gilroy sorozata olyan Star Wars élményt nyújtott, amit a franchise élőszereplős sorozatai eddig képtelenek voltak. Az is kiderült, hogy a második évad az utolsó is lesz egyben. Mint azt a Zsivány Egyesből tudjuk, Cassian Andor mindenképpen eljut a Scarifra. Diego Lunával együtt pedig biztosan visszatér a második évadra Mon Mothma (Genevieve O’Reilly) is. Kijelenthető, hogy a Luthen Raelt alakító Stellan Skarsgård is szerepelni fog a második etapban, hiszen a színész volt az első, aki leleplezte, hogy a sorozat hamarosan visszatér.

Az Andor második évadját – csakúgy, mint az elsőt – 12 részesre tervezik. A forgatás egészen 2023 augusztusáig tart majd. Az idő soknak tűnhet, de az ilyen hosszú televíziós sorozatok kb. 9 hónapig forognak, így az Andor ütemterve sem kiugró. Természetesen a forgatás után hosszan tartó utómunka következik, így hivatalos premierdátum még nincs. Gilroy nyilatkozatai alapján arra következtethetünk, hogy minimum két évet kell még várnunk a sorozat második évadjára. Az első 12 rész csaknem három évig készült a pandémia ellen hozott korlátozó intézkedések miatt, és végül az augusztusi premierdátumot is el kellett halasztaniuk. Mindezzel együtt is a sorozat megérte a várakozást.

„Lehet, ez lesz a legjobb kisképernyős Csillagok háborúja, amit egy ideig látni fogunk” – írtuk az első három rész alapján, a széria pedig később sem hazudtolt meg minket. A birodalom elnyomása alatt élő kisemberek szenvedése és a még csak formálódó ellenállás története különösen friss elegyet alkot az Andorban.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com