Hírek

Folytatódik az HBO nagysikerű saját gyártású sorozata! – Jön a Társas játék második évada

társasjátékTöbb kritikus és sok néző a rendszerváltás utáni legjobb magyar sorozatnak tartotta a Társas játék első évadát. Most érkezik a folytatás: a második évad forgatása májusban veszi kezdetét. A nagysikerű sorozat folytatása még eseménydúsabbnak és látványosabbnak ígérkezik, mint az első évad. Stílusában merészebb, vidámabb, de ugyanakkor helyenként sokkal megindítóbb is lesz. A főváros – az első évadhoz hasonlóan – nem csupán helyszíne, de fontos szereplője a történetnek. Szívvidító budapesti mese szerelemről, szeretetről, féltékenységről és egyéb halálosan komoly bolondságokról.

A magyar HBO első saját gyártású sorozata, a Társas játék 2011-ben 13 résszel, a két sikeres filmes rendező, Herendi Gábor és Fonyó Gergely közös rendezésében született. A történet középpontjában 5 főszereplő és 3 történet állt: Léna és Dávid, Judit és Iván, valamint Gabi (nem) hétköznapi problémákkal tarkított életébe nyerhettünk bepillantást. Az HBO produkciójában, melyet a kritikusok egyhangúlag az egyik legminőségibb és legszórakoztatóbb magyar sorozatnak neveztek, olyan neves művészek szerepeltek, mint Básti Juli, Pokorny Lia, Martinovics Dorina, Kovács Patrícia, Balsai Mónika, Réti Adrienn, Tornyi Ildikó, Rudolf Péter, Gálffi László, Thuróczy Szabolcs, Simon Kornél vagy Gazsó György. A sorozat egyik kiemelten fontos részét képezte a főváros, ugyanis a jeleneteket szinte teljes egészében Budapesten és környékén forgatták, így a sorozat minden egyes részében visszaköszöntek a város romkocsmái, éttermei és nevezetességei.

A pozitív szakmai és nézői visszajelzések alapján az HBO már az első 13 rész elkészültének végén úgy döntött, hogy belevág a sorozat második évadába. Azonban míg az első évad egy izraeli sorozat adaptációjaként készült, ezúttal a teljes forgatókönyv tisztán hazai munka, mely a nagy múltú dramaturg és filmíró, Vészits Andrea irányítása alatt készült el.

A másfél éven át tartó előkészületek után az HBO 2013 májusában megkezdi a Társas játék második évadának forgatását, mely előreláthatóan 3 hónapot vesz igénybe. Az első évadban megszeretett színészek mellett közönség-kedvenc sztárok és fiatal tehetségek egyaránt szerepelnek a második évadban. Az első nyolc epizódot az első évad kiváló rendezője, Herendi Gábor vezényli, a többi öt részt pedig a fiatal, tehetségét számtalan reklámfilmmel és két nagyjátékfilmmel már bizonyító filmes, Fazakas Péter.

Az utómunkálatokat követően a sorozat idén ősszel kerül az HBO csatornára és az HBO GO-ra.

HBO Pressroom

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com