Hírek

Tom Hardy és a szifiliszes gengszter

A Fonzo a hírhedt bűnöző, Al Capone utolsó éveit mutatja majd be, a főszerepben Tom Hardy-val.

Még 2016-ban röppent fel a hír, hogy Az erő krónikája és rebootolt Fantasztikus négyes rendezője, Josh Trank egy mozira készül, amely a halála előtt álló Al Capone végóráit mutatja majd be. Az időközben feledésbe merült projekt most szinte a semmiből bukkant elő, méghozzá nem is akárhogyan. Ahogy arról egy helyi lap beszámolt New Orleans-ben, a forgatás már idén áprilisban kezdetét veszi a városban, a főszerepet pedig Tom Hardy alakítja majd.

Miután nyolc évet ült börtönben, szabadulása után Al Capone élete utolsó hét évét Floridai birtokán töltötte. A film erre az időszakra koncentrál majd, ahogy az egykori hírhedt gengsztert lassan felemészti a szifilisz következtében egyre elhatalmasodó elmebaja.

A film amerikai-kanadai koprodukcióban készül majd, többek között a Ponyvaregény vagy Good Will Huntingért is felelős Lawrence Bender produceri felügyelete alatt. A bemutató időpontjáról még nincs hír, de független produkcióként valószínűleg majd valamelyik nagyobb 2019-es filmfesztiválon találkozhatnak vele először a nézők.

Németh Barna

Németh Barna

Németh Barnabás a Szegedi Tudományegyetemen végzett magyar szakon, jelenleg egy könyvkiadónál dolgozik. Szabadidejében filmekkel és sorozatokkal foglalkozik, azon belül is elsősorban fesztiválokkal és a függetlenekkel.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..