Hírek

Fordított Mentőexpedíció – Ió előzetes

A Netflix elkészítette a maga Mentőexpedícióját, az t, aminek most megjelent az első trailere.

A Netflixes Mentőexpedíció egy poszt-apokaliptikus világban játszódik majd, ahol a Földről a Jupiter Ió nevű holdjára költöznek az emberek. Csakhogy most a Mars helyett a Földön hagynak valakit, csak nem Matt Damont, hanem egy nőt (Margaret Qualley). Ám amikor felbukkan egy másik Földön ragadt túlélő, az Anthony Mackie által játszott Micah, dönteniük kell, hogy követik az emberiséget vagy újranépesítik a Földet.

Az január 18-án, jövő pénteken érkezik a Netflixre.

Rakita Vivien

Rakita Vivien

Rakita Vivien az ELTE Bölcsészkarán végzett film szakon. Kedvence a midcult, illetve a történelmi és gengszterfilmek, valamint sorozatok széles skálája. 2017 óta tagja a Filmtekercs csapatának.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya