Hírek

Forog a Coming out

Forrás: SkyfilmMájus közepén kezdődik Orosz Dénes új filmje, a Coming out forgatása Budapesten. A nagysikerű Poligamy rendezője újra összehozza Csányi Sándort és Tompos Kátyát a kamerák előtt.

A Magyar Nemzeti Filmalap 280 millió forintos gyártási támogatásával készülő pikáns filmvígjáték egy kifordított coming out történet. A film főszereplője, Erik az ország leghíresebb meleg személyisége, rádiós műsorvezető, aki büszkén vállalja másságát, és éppen amszterdami esküvőjére készül kedvesével, Balázzsal. Egy váratlan esemény hatására azonban szokatlan dolgokat észlel magán, és hirtelen a Mások közt is Más lesz…
A merész vígjáték forgatása 35 napig tart, és a tervek szerint már az év végen látható lesz a mozikban.

A főszereplő Csányi Sándor és Tompos Kátya mellett többek között Karalyos Gábor, Für Anikó, Gyabronka József, Mucsi Zoltán, Takács Kati játszik Orosz Dénes új filmjében. Az operatőr Fillenz Ádám lesz, aki több kiemelkedő fesztiváldíjas filmet és a Poligamy-t is jegyzi. A film forgatókönyvét Orosz Dénes írta, és a Filmalap anyagi támogatásval, valamint forgatókönyv-fejlesztői közreműködésével dolgozta ki.
A Coming out producere Kálomista Gábor, gyártója a Coming out Kft.

A Magyar Nemzeti Filmalap gyártási támogatásával immáron 9 film forgatása zárult le, melyek jelenleg utómunka alatt vannak, a nyertes pályázatok és a tervek szerint idén további nyolc film forgatása fog megvalósulni.

A Filmalap támogatását elnyert filmtervek teljes listája az alábbi linken érhető el:
http://filmalap.hu/winner/wpage.php

Horváth Balázs

Még nem írt bemutatkozást, de hamarosan fog, megígérjük.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com