Hírek

Forog a Stranger Things harmadik évada!

Április 20-án elkezdődött a Netflix egyik alappillérének, a Stranger Things harmadik évadának gyártása.

A Netflix egy videóban jelentette be, hogy az olvasópróbákkal elstartolt a Stranger Things harmadik évadának forgatása. Az új szezonban visszatérnek a gyerekek (tehát Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Gaten Materazzo és a második évadban debütáló Sadie Sink), a fiatalok (vagyis Dacre Montgomery, aki Sinkkel együtt csatlakozott a stábhoz, Charlie Heaton, Natalia Dyer, valamint Joe Keery), illetve a felnőtteket alakító színészek (legfőképpen Winona Ryder és David Harbour) is. Hozzájuk csatlakozik néhány új név, mint például Maya Hawke, Jake Busey, illetve Cary Elwes.

Az új évad nyolc részből áll majd, és egy évvel később veszik fel a történet fonalát, azaz 1985 nyarán találkozunk újra Elevennel és barátaival.

A sorozat harmadik felvonásában egy új gonosszal kell szembenézniük a gyerekeknek,

és bár egyelőre ennél több konkrétumot nem tudunk, annyi azért biztos, hogy nem Will lesz az új antagonista ténykedéseinek elszenvedője.

Bár pontos premierdátum egyelőre nem ismert, feltehetőleg 2019-nél hamarabb nem mutatják be a Stranger Things új évadát.

Rakita Vivien

Rakita Vivien az ELTE Bölcsészkarán végzett film szakon. Kedvence a midcult, illetve a történelmi és gengszterfilmek, valamint sorozatok széles skálája. 2017 óta tagja a Filmtekercs csapatának.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com