Hírek

Forog Ang Lee filmje Will Smith-szel a főszerepben – Jön a Gemini Man

Megkezdődött a forgatás Ang Lee következő filmjéhez Georgia-ban. A Will Smith főszereplésével készülő Gemini Man egy akció-thriller lesz, amely 2019 októberében kerül a mozikba – írja a Collider.

Maga a projekt igen csak messzire nyúlik vissza: 1997-ben fogant meg az ötlet Darren Lemke fejében, az első rendező jelölt pedig Tony Scott volt. Az évek során azonban csak nem akart összeállni minden. Mel Gibson és Clint Eastwood is érdekeltek voltak a főszerepeben mielőtt az végül Will Smith-nél landolt. De a forgatókönyvre is több jelentkező akadt az elmúlt jó 20 évben, még a Trónok harca egyik alkotója, David Benioff is dolgozott rajta egy időben.

A Gemini Man aztán Ang Lee kezei közé került, míg a forgatókönyvet Stephen J. Rivele és Christopher Wilkinson fejezték be.

Az akció-thriller története egyébként tiszta Looper- A jövő gyilkosa, de fontos hangsúlyozni, hogy ez a film ötlet 97-ben született meg! Will Smith egy elit bérgyilkost alakít, aki menekülni és bujkálni kényszerül saját mag elől. Eleinte két színészben gondolkodtak az alkotók, de végül mindkét szereplőt Smith alakítja majd egy nagy adag CGI segítségével.

A filmben Smith mellett egyébként szerepel még Clive Owen, Benedict Wong és Mary Elizabeth Winstead is. Az executive producerek között pedig ott virít Jerry Bruckheimer.

Will Smith-t legutóbb a Netflix meglepő nézettségi adatait elérő Bright című saját gyártású filmjében láthattuk, míg Ang Lee a Pi élete kiemelkedő sikere után 2016-ban egy kevésbé eltalált rendezése került a mozikba. Ez volt a Billy Lynn hosszú, félidei sétája című háborús alkotás.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com