Hírek

Forog az Aranyélet 3, de mi ez a véres Buddha szobor?

Aranyélet 3
Jön az Aranyélet 3 évada. Fotó: Facebook / HBO Magyarország

Az HBO Magyarország saját Facebook oldalán jelentette be, hogy a mai napon elkezdődtek az itthon hamar kultikussá vált Aranyélet című sorozat harmadik évadának forgatási munkálatai. Az első két évad után egy év szünet következik, de 2018 őszén ismét találkozhatunk Miklósiékkal.

2015 és 2016 ősze után jövő ősszel folytatódik a magyar HBO saját gyártású sorozata. A Thuróczy Szabolcs, Ónodi Eszter és Anger Zsolt főszereplésével készített krimisorozat már az első évadban széles körben vált nagyon népszerűvé. A kritikák és a közönség egyaránt jó véleménnyel volt róla.

Az HBO Magyarország tegnapi bejelentése után már azt is tudjuk, jövő ősszel láthatjuk az új évadot. A sejtelmesen rövid bejelentés egy vérző Buddha szobor mellett csak annyit ír: visszatérünk. Rajongói elképzelések szerint ez nem szólhat másról, mint a második évad végén „tragikus hirtelenséggel” elhunyt Endre bá karakterének visszaérkezése valamilyen formában.

Vannak persze ezen kívül más kérdések is, például hogy mit kezd a Miklósi család vadiúj pecóban, vagy hogy tényleg lehet-e az igazság bajnoka Miklósi Mira. Ezekre a válaszokra egyelőre várni kell, de újabb és újabb információkkal természetesen mi is jelentkezünk.

Címkék

Sergő Z. András

Sergő Z. András a Filmtekercs.hu alapítója és 2022-ben bekövetkezett haláláig felelős szerkesztője volt. Aktívan követte Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film eseményeit. Érdeklődési körébe tartoztak a dokuk, a kamaradarabok, a sport- és a valláspolitika.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com