Hírek

Főszereplőkre talált Robert Eggers Nosferatuja?

Újabb nagy név csatlakozhat Robert Eggers Nosferatu projektjéhez, amely a címszerepre már korábban megtalálta a színészt.

A kortárs horrorfilmes rendezők egyik legfelkapottabb és legsikeresebb alkotója, Robert Eggers egy igazi klasszikushoz nyúl ezúttal: a Nosferatut adaptálja újra a direktor, ráadásul nem is akármilyen szereplőgárdával!

A hírek szerint ugyanis Bill Skarsgård és Lily-Rose Depp mellett Nicholas Hoult is szerepelhet majd a filmben.

A boszorkány, A világítótorony és Az északi után megint ígéretes projektbe kezdett Eggers. Most egy közel 100 éves fekete-fehér némafilm modern verzióját készíti el a filmes. F. W. Murnau híres darabjának feldolgozásában az a Bill Skarsgård lesz a címszereplő, aki az Az-filmekben már több ízben is bizonyította, hogy mennyire hibátlanul képes ijesztő figurákká átalakulni és rémálmokat hozni a nézőknek. Most újabb lehetősége nyílik erre!

Az új Nosferatu női főszerepére először a rendező egyik kedvenc színészét, Anya Taylor-Joy-t kérte fel, de a több mint egy éves casting azóta megváltozott. Joy-t Lily Rose-Depp váltotta a szerepben: érte lesz majd teljesen oda a vámpír, aki finoman szólva is megnehezíti majd a fiatal lány életét.

Hozzájuk csatlakozhat most Nicholas Hoult is, akiről azonban egyelőre nem tudni pontosan, hogy milyen szerepben is játszana a filmben.

A produkció forgatókönyvét ismét maga Eggers írja, ahogy azt tette korábbi alkotásai esetében is. Az előmunkálatok már megkezdődtek, a darab pedig várhatóan jövőre elénk kerül, noha egyelőre nincsen hivatalos tervezett premierdátum.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com