Hírek

Fox-bemutatók: Később érkezik a Predator és Alita, de jön Poirot

A 20th Century Fox alaposan átrendezte a bemutatóit, így akik a The Predator vagy az Alita: A harc angyala című filmeket már tűkön ülve várják, kicsit türelmesebbnek kell lenniük.

A James Cameron (Avatar, Titanic) által írt és producerált, valamint Robert Rodriguez (Alkonyattól pirkadatig, Sin City: A bűn városa) által írt és rendezett mangaadaptáció, az Alita: A harc angyala (előzetes itt) szenvedte meg a legjobban a 20th Century Fox pakolgatásait. A korábban bejelentett július 20-ai dátum helyett a karácsonyi szezonba, december 21-ére helyezte a stúdió a bemutató dátumát. Azt nem tudni, hogy az utómunkához kell idő, vagy szimplán marketingokok miatt láthatjuk később a filmet. Júliusban A hihetetlen család 2. és a Mission: Impossible – Utóhatás (előzetes itt) lett volna a nagy riválisa, most pedig Aquaman, Űrdongó és a Will Ferrell főszereplésével készülő Holmes és Watson a vetélytársak. Ez a csöbörből vödörbe esete lett.

Shane Black és a The Predator szereplőgárdája

A Shane Black (Rendes fickók, Vasember 3.) által rendezett The Predator nem járt ilyen rosszul. Ott csupán csak egy hónappal kell többet várni, így nem augusztus 3-tól, hanem szeptember 14-től lesz látható a Ragadozó legújabb öldöklése. Az 1987-as Ragadozóban mellékszereplő Shane Black által rendezett új filmhez még nem érkezett előzetes sem, és még az sem világos, hogy milyen irányban folytatja majd a koncepciót.

Jó hírekkel is szolgált a Fox, különösen azoknak, akik szeretik Agatha Christie regényeit.

A Gyilkosság az Orient expresszen után ugyanis a film végén beígért Halál a Níluson című népszerű történetet is újragondolják. A rendezői székben és Hercules Poirot detektív szerepében továbbra is Kenneth Branagh marad. A filmet 2019. november 8-án mutatja be a Fox – már, ha addig nem gondolja meg magát.

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel

Szécsényi Dániel a Ráadás és Moziban rovat szerkesztője. Kedvencei az életszagú, morális kérdéseket feszegető filmek – az igényes blockbusterek mellett.

FM ‘tekercs Podcast

 

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..