Hírek

Fractured előzetes – Meg tudod fejteni a rejtélyt?

Októberben érkezik a Netflixre Brad Anderson új thrillere, a Fractured, ami elég fordulatosnak ígérkezik. 

A Netflix idén sem hagyja, hogy az október borzongató filmek nélkül maradjon. Jön a Stephen King írása alapján készült In the Tall Grass, már szeptember végén érkezik az In the Shadow of the Moon egy időcsavaros sorozatgyilkos történettel, de a sornak még nincs vége.

Most a kiváló A gépész rendezőjének új filmje is kapott egy előzetest, amelyet majd október 11-től láthatnak a műfaj rajongói, a főszerepben Sam Worthingtonnal.

A történet egy idilli családi eseménnyel indít, Ray (Worthinton), a felesége (Lily Rabe) és kislánya a nagyszülőkkel töltött nap után hazafelé tart. A hétköznapi pillanatnak azonban egy váratlan baleset vet véget, melynek következtében a kislányt be kell vinni a sürgősségi osztályra. Ám amire a férfi is megérkezik a kórházhoz, családjának csak a hűlt helyét találja. A személyzet váltig állítja, hogy oda soha nem mentek, és feljegyzések sincsenek az ottlétükről. Ezzel megkezdődik az apa vesszőfutása a családjáért szemben az idővel és egy bizarr intézmény furcsa alkalmazottaival, ami számtalan fordulatot és megdöbbentő leleplezést tartogat majd. Íme a film előzetese:

Németh Barna

Németh Barnabás a Szegedi Tudományegyetemen végzett magyar szakon, jelenleg néhány könyvkiadónál dolgozik. Szabadidejében olvas és sorozatokkal foglalkozik, díjszezon idején pedig a díjszezonnal.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com