Hírek

Frances McDormand, Rooney Mara, Claire Foy és Jessie Buckley egy filmben

Frances McDormand (Három óriásplakát Ebbing határában)

Nagyszerű szereplőgárdával készül a Women Talking című film, Sarah Polley rendezésében.

Frances McDormand mellett Rooney Mara, Claire Foy és Jessie Buckley is szerepel a készülőben lévő Women Talking című drámában – írja a Collider. A film további ismert szereplői: Judith Ivey, Sheila McCarthy, Michelle McLeod és Ben Whishaw.

A film Miriam Toews azonos című, 2018-as bestseller (és kritikailag imádott, számos „az év könyve” díjjal kitüntetett) regénye alapján készül. A történet nők egy csoportjáról szól, akik egy elzárt vallási közösségben kell szembenézzenek a hitüket fenyegető erőszakkal, ami a közösség férfi tagjai részéről éri őket.

Frances McDormand háromszoros Oscar-nyertes, Rooney Mara kétszeres Oscar-nevezett, Foy Emmy-t nyert A koronáért, Buckely-t pedig máris díjesélyesként emlegetik a Fargo negyedik évadában nyújtott alakításáért; Ivey pedig kétszer nyert Tony díjat. A filmet az MGM gyártja (partnerekkel).

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com