Hírek

Rontó Ryan – Free Guy előzetes

Ryan Reynolds már a Disney-FOX keretein belül ökörködik. Most épp a mátrixból ébred fel a Free Guy előzetesében.


Hirdetés

Shawn Levy (Éjszaka a múzeumban, Vasököl) rendezi a Free Guy című filmet, melyben egy NPC (non-player-character = nem játékos karakter) ébred tudatára annak, hogy egy videójátékban éli mindennapjait. Ryan Reynolds alakítja az „átlagos” banki dolgozót, akit minden nap kirabolnak annak rendje és módja szerint. Egyszer azonban visszaüt, és hiba csúszik a rendszerbe.

A Rontó Ralph, a Ready Player One és kicsit a Pixel keverékének tűnik a Free Guy, de ebből még könnyen kisülhet egy jó szórakozás.

Ryan Reynolds az utóbbi években a Deadpoollal már rehabilitálta magát, és a stúdiók már rá mernek bízni nagyobb költségvetésű produkciókat. Mellette pedig olyan sorozatos arcokat láthatunk, mint Jodie Comer (Megszállottak viadala), vagy Joe Keery (Stranger Things). A főgonosz vállalatvezetőt pedig az a Taika Waititi alakítja, akit inkább rendezői sikerei miatt szoktak elismerni (Thor: Ragnarök, Hétköznapi vámpírok és most a Jojo Nyuszi).

A videójátékok kliséit pedig már sokszor kiforgatták, így eredetiséget nem feltétlenül érdemes várni. Reynolds és társainak ironikus humora azonban szerezhet pár kellemes percet, és könnyen lehet a Free Guy 2020 nyarának meglepetés vígjátéka.

Július 2-án mutatják be a filmet a hazai mozik.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés