Hírek

Rémálom randikkal rémisztget a Fresh előzetese

A Hulu műsorára érkezik egy új randifilm Fresh címmel. Mimi Cave a modern kori randizások témáját inkább a thriller, mint a romkom felől közelíti.

A Fresh alaptörténete semmi meglepőt nem tartogat, Noa (Daisy Edgar-Jones) párkapcsolatra vágyik, de a randi appek és szerencsétlenül sikeredő randik az életkedvét is elveszik. Aztán találkozik valakivel, aki egyáltalán nem szokványos, s a sok csalódás után villámgyorsan közel kerül hozzá. Talán túl gyorsan is. A férfi (Sebastian Stan) ugyanis kicsit több annál, mint amit nem szokványos alatt szoktunk érteni.

A Fresh előzetese felvillantja a baljós titkokat, de nem sok konkrétat tudunk meg, csak hogy egy őrült vizuális-thriller utazást ígér a film.

Daisy Edgar-Jonest a 2020-as Normális emberek című, szintén Hulu sorozatból ismerhetjük. A Normális emberek egy klassz regény méltó adaptációja volt A szoba és a Frank rendezőjétől. Sebastian Stant nem is igazán szükséges bemutatni, főleg A Sólyom és a Tél Katonája (The Falcon and the Winter Soldier) című Marvel-sorozat után, amellyel a Marvel univerzuma végérvényesen kitágult egy multiplatform eposszá, s amelyben Stan Bucky Barnest alakította. 2021-ben még a Monday című drámában is láthattuk őt, idén pedig a Pam & Tommy című Hulu sorozatban.

A film rendezője Mimi Cave, akinek ez az első nagyjátékfilmje, korábban rövidfilmeket és klipeket rendezett. Rendezői debütálása bejutott a Sundance Filmfesztiválra. A produkció forgatókönyvét Lauryn Kahn jegyzi.

A Fresh 2022. március 4-től látható a Hulu műsorán.

Keleti Léda

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com