Hírek

Friss Jóbarátok csoportkép jelent meg :) És ez hír.

Mitől dől be az Insta? Hát egy Jóbarátok-csoportképtől. Hello Jennifer Aniston!

Ritkán írunk bulvárhírt, de ez cukiiiiii: Jennifer Aniston posztolt egy Jóbarátok-csoportképet, és rögvest bedöntötte vele az Instagramot.

Aniston most csatlakozott az Instagramhoz, ami egy világsztár esetében elég jelentős lépés ahhoz, hogy kapásból hírérték legyen; de ráadásul olyat tett, ami még a világsztár-debütálásoknál is ritkább: posztolt egy friss csoportképet a Jóbarátok főszereplőivel.

Nyilván tudod, de azért elmondjuk: 1) amióta lezárult a sorozat, nagyon ritkán jelentek meg együtt a sztárjai, és 2) az éppen 25 éves Jóbarátok finoman szólva sem élvez osztatlan népszerűséget a véleményformálói körökben; szemére vetik elavult látszólag-homofóbiáját, kizárólag-fehérségét, és felelőtlen társadalomábrázolását; ámde 3) attól még megszámlálhatatlan tömegek rajonganak érte változatlanul, köztük e cikk írója is, és 4) ez pénzügyileg is látszik; amikor az HBO öt évre 425 millió dollárért vette meg a sugárzási jogokat, mindenki meghökkent az összegen.

Jóbarátok tehát hasít. És erre jön egy kép, és akkor érdeklődést vált ki, hogy az Instagram szerverei sem bírják. A lájkok száma a cikk írásakor 7,9 milliónál jár.

Itt a fotó; vajon a Filmtekercs bírni fogja?

 

View this post on Instagram

 

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM ??

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

(Nyilván tudod, de a tisztesség kedvéért: a képen Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courteney Cox, Matthew Perry, David Schwimmer és Matt LeBlanc.)

A Filmtekercs is szereti a Jóbarátokat; kedvenc epizódjainkat itt soroltuk fel :) – és ebben a cikkben pedig arról írunk, hogy a Jóbarátok után melyek a 21. század legjobb vígjáték-sorozatai.

via Variety

  • Javítva 2019. 10. 16: a cikk első változatában tévesen írtunk az HBO jogvásárlásáról.

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com