Hírek

Friss pletykák az Indiana Jones és a Terminátor folytatásáról

terminator koponyaUgyan a két filmnek nem sok köze van egymáshoz, ám annyi mégis, hogy rendes hírek híján, csak a felröppenő pletykákból próbáljuk összeszedegetni az információmorzsákat.

Az Indiana Jonesos történet úgy kezdődik, hogy a Disney nem régiben felvásárolta az újabb filmek készítésre vonatkozó jogokat, ráadásul a James Bond-szériához hasonlóan, ők is folyamatosan váltogatnák a főszereplőt játszó színészt.

A /Filmtől megtudtuk, hogy Bradley Cooper neve is felmerült Indi szerepére, ám ő csak egy, a listán szereplő sok név közül. A pletykavihar itt még nem ér véget, azt is csiripelik, hogy Frank Darabontnak (az Indiana Jones és a Kristálykoponya királyságának forgatókönyvírója) már van is ötlete, hogy miről szóljon a folytatás. Persze kérdés, hogy ezekből a felröppent pletykákból mennyi igaz – főleg, hogy a forrás (Latino Review) híresen szeret belelendülni a pletykagenerálásba.

A másik minihír a Terminátor 5-re vonatkozik. Arnold Schwarzenegger nemrégiben több interjút is adott, amelyekben kicsit fecsegett a folytatásról is. Az alaptörténet már ismert volt, vagyis hogy 2029-ben indul a történet, amikor is a Skynet és terminátoraik uralják az emberiséget. Az is kiderült, hogy a Trónok harca üdvöskéje lesz Sarah Connor. Nézzük mit tudtunk meg Schwarzitól:

„A rendező azt kérte tőlem, hogy pont úgy nézzek ki, mint 1984-ben, mivel a Terminátor emberi részei (emberi hús van a fém koponya felett) ugyanúgy öregednek, mint bárki másé. Rendesen neki kell állnom a testépítésnek, ha úgy akarok kinézni, mint 30 évvel ezelőtt. Körülbelül 3 kiló tiszta izmot kell visszaszereznem ahhoz, hogy a filmben váltogatni tudjunk a 25 éves, a 35 éves és az 55 éves Terminátor között. Mindeközben a testem felépítése nem változik, csupán a maszk és a haj.”

A lényeg tehát, hogy a film valószínűleg ugrálni fog a különböző idősíkok közt, de a jó öreg Arnold legalább mindegyikben ki lesz gyúrva.

Piller Mónika

Piller Mónika az ELTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve dán szakon. Szakdolgozatát az izlandi filmek és a globalizáció témakörében írta. Specializációja a skandináv film, a dokumentumfilm és az animációs film. Jelenleg a Magyar Televíziónál dolgozik szerkesztő-riporterként.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!